Remontti tai vanhan kunnostus Pirkanmaalla

Haluatko kunnostaa vanhan asunnon? Myös vanhan rakennuksen voi remontoida energiatehokkaaksi, käytännölliseksi ja omaa silmää miellyttäväksi kodiksi. 
Voit kohottaa huomattavasti myyntiin tai vuokrattavaksi menevän asunnon arvoa hyvin tehdyllä pintaremontilla. 

Arocco remontoi ammattitaidolla vanhan pientalosi tai kunnostaa rivi- tai kerrostaloasunnon toiveidesi mukaan.
Muistathan, että kotiisi vapaa-ajan asunnolle teetetyt remonttityöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen!
http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

Teemme mm.

  • Märkätilaremontit
  • Keittiöremontit
  • Huoneistoremontit

Sauna-, WC- tai kylpyhuoneremontti. VTT vesieristyssertifikaatti

Onpa kyse sitten uuden saunaosaston/kylpyhuoneen rakentamisesta, tai olet korjaamassa vanhaa, me tarjoamme korkealaatuisen toteutuksen yhteistyössä sähkö- ja LVI-alan ammattilaisen kanssa. Takaamme laadukkaan, tiukatkin vaatimukset täyttävän lopputuloksen, johon olet tyytyväinen vuosikausia. KotiSpa-tunnelman saa loihdittua pieneenkin tilaan, kun asialla on ammattilainen.

Onko sinulla jo valmiit remonttisuunnitelmat? Vai tarvitsetko suunnitteluapua? Ota yhteyttä meihin, olemme märkätilaremonttien asiantuntijoita!

Keittiöremontti

Toimiva keittiö on kodin sydän. Paneudumme keittiön suunnitteluun erityisen huolella. Kuuntelemme pienimmätkin toiveesi ja huomioimme ne suunnitelmissa. Teemme keittiöremontit käyttäen laadukkaiden toimittajien tuotteita. Voit toki myös valita toimittajan omien mieltymystesi mukaan.

Toiveidesi keittiö meiltä, aina budjetti tarkasti huomioiden. Täytä kartoituslomake, niin teemme sinulle ehdotuksen keittiöremontista veloituksetta.

Huoneistoremontti: pinnat uusiksi

Haluatko uutta ilmettä, kaipaavatko kotisi pinnat uudistusta? Toteutamme suunnitelmasi nopeasti ja laadukkaasti, on sitten kyse maalauksista, tapetoinnista laatoituksista tai lattioiden pinnoista. Remontoimme myös kodinhoitohuoneet ja säilytystilat. Annamme urakkatarjouksen tai voimme tehdä remontin tuntityönä.

Lähetä meille suunnitelmasi, laskemme sinulle tarjouksen. Jos haluat, hoidamme myös tarvikehankinnat, jolloin koko urakka toteutetaan avaimet käteen-periaatteella.

Remontti kuin remontti, me loihdimme vanhasta mieleisesi!